piatok 8. júla 2016

Mesačná chvástačka: Jún


Ahojte :) Tak trošku som sa spozdila s mesačnou chvástačkou no viete ako sa hovorí- Neskoro ale predsa a tak sa vám aj tentokrát pochválim s knihami ktoré mi v mesiaci jún spríjemňovali život. Veľa ich ale nebolo, vzhľadom na to že jún bol vážne ťažký mesiac, čo sa týka školy. 



Takže pekne po poriadku. Prvou knihou je novinka od Gustáva Murína- V tieni Černobyľa, ktorá ma totálne uchvátila. Nejde len o klasický dej, no aj o poznatky využité v knihe. Táto publikácia je doslova spasením pre tých ktorých zaujíma problematika jadrovej energie a tiež otázka ututlávaných havárií reaktorov. Pred nedávnom som s Gustávom robila rozhovor a môžem povedať že je to veľmi inteligentný a scestovaný človek a úžasný spisovateľ.





Ďalšou je kniha od Johna Greena- The fault in our stars, ktorú už určite poznáte no ja som sa nikdy pred tým neodhodlala prečítať si ju pretože je na mňa príliš depresívna. A vôbec som sa nemýlila. Skoro som ju nezvládla dočítať :).


Poslednou je encyklopédia Osobnosti histórie sveta. Je to úžasná zbierka osobností a skvelá pomôcka pri výučbe dejepisu či literatúry alebo len tak k obohateniu poznatkov. Je veľmi dobre spracovaná s peknými a výstižnými ilustráciami.


 





A aby som  nezabudla, nezabudnite si pozrieť najnovšiu akciu Leto plné príbehov, kde môžete nájsť knihy s 30% - 70% zľavami. :)









-CAMERON-

2 komentáre:

  1. Ja som minulý mesiac tohto tiež neprečítala veľa, iba štyri knihy, takže ťa úplne chápem :-) Každopádne tieto tituly, hoci som nečítala, vyzerajú dobre a zaujímavo :-). Prajem veľa času na čítanie v tomto mesiaci.

    OdpovedaťOdstrániť